In That Moment 7.-20.10.2024

Ryhmätaidenäyttely “In That Moment” on kollektiivinen tutkimus yksittäisistä kokemuksista, jotka määrittävät olemassaolomme. Nämä hetket – ohikiitävät, voimakkaat ja usein toistumattomat – ankkuroidaan elämäämme ajassa ja muistissa. Olivatpa ne iloisia, pohdiskelevia tai haikeita, ne kantavat mukanaan tunteen painoa ja muistuttavat meitä nykyhetken hauraasta kauneudesta.

Taiteilijat vangitsevat näissä maalauksissaan ja valokuvissaan nämä syvälliset hetket ja kutsuvat yleisön pohtimaan kunkin teoksen takana olevia tarinoita. Teema on niin laaja ja universaali, että jokainen taiteilija löytää siihen sopivia teoksia ja tarjoaa näin rikkaan kirjon tulkintoja.

Through Layers – Immersive performance

12. lokakuuta klo 17:00 Akvarelli Ateljee Espoo Galleriassa avautuu poikkeuksellinen immersiivinen taide-esitys. Valmistaudu olemaan osa jotain erityistä!

Tapahtuman edetessä yleisöstä tulee osa elävää taideteosta, jossa he voivat ainutlaatuisella tavalla jakaa ajatuksiaan ja tunteitaan. Liikkeen, musiikin ja ilmaisun vuorovaikutus luo tunnelman, joka on täynnä spontaanisuutta ja löytämisen iloa.

Tämä esitys lupaa matkan identiteetin ja havaintojen syvyyksiin, haastamalla osallistujat pohtimaan omien panostensa vaikutusta. Liity mukaamme salaperäiseen kokemukseen, joka kannustaa yhteyden ja tutkimisen tekemiseen.

Pop-up-taidemyyjäiset

Päivämäärä: 19. lokakuuta

Aika: 12:00–17:00

Paikka: Akvarelli Ateljee Espoo, Harakantie 2

Löydä ainutlaatuisia aarteita viihtyisiltä, syksyhenkisiltä pop-up-taidemarkkinastamme Akvarelli Ateljee Espoossa! Juuri sopivasti syksyyn olemme koonneet upean valikoiman paikallisia taide- ja käsityötuotteita. Psst – älä jätä väliin myös ainutlaatuisia Halloween-teemaisia tuotteitamme!

Etsitpä sitten iloista hankintaa itsellesi, haluat tehdä kodistasi viihtyisämmän, yllättää läheisesi merkityksellisellä lahjalla tai aloittaa oman taidekokoelman, meiltä löydät kaiken tarvittavan. Nauti kupillinen teetä ja keksejä samalla kun tutustut ainutlaatuisiin koruihin, maalauksiin, julisteisiin, kortteihin, tarroihin ja paljon muuhun.

Pop-up-taidemarkkinat ovat myös loistava tilaisuus tukea paikallisia taiteilijoita ja osoittaa arvostusta heidän työlleen. Myyjäiset järjestetään samanaikaisesti In That Moment -näyttelyn kanssa – yksi syy lisää tulla viettämään laadukasta aikaa! Älä jätä väliin!